Planet BIO

biofit

Zašto su Planet BIO proizvodi bolji od ostalih?

PlanetBIO veruje da hrana ne treba da sadrži otrovne sastojke i štetne hemikalije, koje zagađuju okolinu i ugrožavaju naše zdravlje. Za njihove visoko kvalitetne proizvode koriste samo organski proizvedene, biljne sastojke.

Organski sastojci

Za proizvodnju PlanetBIO proizvoda koriste se samo organski proizvedeni biljni materijali. Finalni proizvodi sadrže visok nivo vitamina, minerala, antioksidanata, masnih kiselina i proteina.

Protiv genetski modifikovanih proizvoda

PlanetBIO prodaje proizvode koji prate svetske/globalne standarde organske poljoprivrede u kojoj se ne koriste genetski modifikovani organizmi (GMO).

Poznato poreklo

Članovi PlanetBIO tima putuju na različite delove sveta kako bi posetili proizvođače, jer žele da osiguraju da se materijali čuvaju u najboljim uslovima i da se koriste najbolje metode proizvodnje.

biofit

Uverite se u kvalitet

Suština njihovog poslovanja je direktna veza sa proizvođačima i kupcima, kao i podržavanje vrednosti koje doprinose očuvanju naše planete i njene raznovrsnosti. Proizvodi se prave ručno i sveži su. Na ovaj način osiguravaju njihov kvalitet i svežinu.

Ječmena trava prah
  • Pšenična trava prah
Hlorela prah

• Spirulina prah

Kakao prah Criollo

Kakao drobljeno zrno Criollo

Kakao buter Criollo

Chia semenke

Goji bobice

Inkan bobice

Akai prah

Ašvaganda u prahu

Kokos šećer

Kokos ulje

MSM prah